Allt material på den här bloggen är skyddat enligt upphovsrättslagen. Alltså, ingen kopiering tillåten! Enjoy:)

bloglovin

Vintern 10

Har ägnat dagen åt att redigera lite bilder..Tänkte ta och skriva ut bilder från vintern, det kan vara ganska kul att ha någon annanstans än på datorn. Det har ju varit så enormt med snö!

 

Under veckan och påsk kommer det bli låg uppdatering från mig, men sedan kör jag på igen.

/ Camilla

Back in business

Äntligen är jag tillbaka! Och för att fira att jag, angeliqa, har blivit frisk igen (eller ja, nästintill) så tänker jag lägga upp ett ljudklipp från youtube med en underbar låt från den nya Alice i Underlandet filmen. Fast jag har fått höra att låten faktiskt inte är med i filmen! Jag blev inte så glad då för jag totalt älskar den här låten!



Låten Heter Strange och framförs av... ja, kan ni gissa? För mig, ett hängivet fan, så hörs det väl på rösten. Fast nu är det dock två olika artister. Kan ni gissa vem det är som sjunger denna, utan att googla?


Åh jag kan lyssna på den här i en evighet! Fast Benjamin Button börjar på canalplus om fem minuter så jag kan inte....

Det börjar bli en vana...





Så fort min novelltävling är klar, tänkte jag lägga upp en del av min krönika här på bloggen:) Det är drugsmart.se som anordnar den här, och sista dagen är 31 mars. Anmäl er vetja! Det är riktigt värt det faktiskt, bra ämnen, priser och allt sånt där. Plus att man får erfarenhet av att skriva till någon. Perfekt!

Hoppas min sötaste Angeliqa snart mår bra igen.

/ Camilla

Personporträtt

Vårsolen värmer mer än vanligt när jag med raska steg går mot Waynes coffee. Jag ska möta en person som redan innan jag träffat henne har satt sina spår hos mig och nu ska vårt möte äntligen ske. När jag öppnar dörren får jag genast syn på henne, samtidigt som en doft av mat slår emot mig. Mina öron fylls av musik som genast för tankarna till en spanjor med banjo. Hon sitter med ryggen mot fönstret, eftertänksamt betraktande mig med ett litet leende på läpparna. Jag är väntad. De bruna ögonen lyser av skratt och något annat jag inte kan sätta ord på.  Målmedvetenhet, kanske. Jag slår mig ner på stolen mitt emot henne, vår mat kommer och samtidigt som vi tuggar i oss den, så börjar jag ställa mina frågor.

Någon som med bara min inledning kan gissa vem jag skriver om? Jag skulle nog själv aldrig ha kommit på det, men någon smarting kanske de finns?

/ Camilla

Dagens låt - Never Think



Bara för att jag längtar tills Eclipse kommer ut, så får ni här R. Pattinson med Never think. Sjukt bra låt, får mig att tänka på roliga dagar. Dessutom, bara titeln på låten innebär så sjukt mycket så det finns inte. Tänk på det ibland. Att inte tänka för mycket.

/ Camilla

Ny kamera

Jepp, så är det dags för mig att köpa en ny kamera. Tips och ideer mottages gärna!

Just nu pendlar jag mellan canon eller nikon. Om det blir canon lutar det åt en d1000 eller liknande, beroende på pris. Nikon..ingen aning. Skulle vara undrbart med en d90, men det går över min ekonomi. Så fort jag har bestämt mig, DÅ kommer det snart finnas en systemkamera hemma hos mig.

 

/ Camilla


Hemma och sjuk

Och då passar jag på att slänga upp ett inlägg här på min inte så högprioriterade blogg. Har haft för mycket annat för mig, tur att Angeliqa har slängt upp lite inlägg ändå:)

Lite bilder från GHS är vad jag tänkte visa, där jag var första helgen på mitt sportlov. Lite sent ute kanske, men bättre sent än aldrig.



GHS bjöd på GP hoppning, dressyr, frihetsdressyr, mountain games och en hel del mässtittande. Oerhört skoj, och ska lätt göras igen.

RSS 2.0